Kirjoittajan arkistot: admin

Hetkiä elämästä -konsertti siirtyy syksylle

Kanerva-kuoron Hetkiä elämästä -juhlakonsertti on peruttu kevään osalta viranomaisten ohjeen mukaisesti.

Konsertti järjestetään syksyllä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ostetut liput käyvät sellaisenaan syksyn konserttiin, mutta voimme tarvittaessa myös palauttaa lippumaksun.

Kanerva-kuoro toivottaa kaikille tervettä ja turvallista kevättä!

Kanerva-kuoron 75-vuotisjuhlakonsertti 19.4.2020

Tervetuloa juhlimaan Kanerva-kuoron 75-vuotista taivalta! Tampereen yliopiston juhlasali täyttyy yhdessä laulamisen ilosta, kun esitämme juhlakonsertissamme kappaleitaa koko tähänastisen historiamme varrelta. Kuoroa johtaa kuoronjohtajamme Anna Arola ja solistina on Mikko Alatalo.

Hetkiä elämästä -nimiseen konserttiin on koottu musiikillisia hetkiä kuoron elämästä. Kuoron taival on mutkitellut kuoron syntymäpaikalta eli Tampereen Nekalassa sijaitsevalta saunalta konserttimatkoille muun muassa Neuvostoliittoon ja Unkariin mutta myös Tampere-talon ja Tampereen Työväen Teatterin lavalle.

Juhlakonsertissa kuullaan niin slaavilaisia kappaleita kuoron alkuajoilta kuin ihan uutta musiikkiakin. Noin neljänkymmenen laulajan Kanerva-kuoron kanssa juhlakonsertin lavalle Tampereen yliopiston juhlasalissa nousee myös kuudesta soittajasta koottu yhtye.

Aika: sunnuntai 19.4.2020 klo 15.00
Paikka: Tampereen yliopiston juhlasali
Hinta: 20 €
Pyörätuolilla saapuvan avustaja pääsee sisään samalla lipulla

Liput ennakkoon Lippupisteestä, www.lippu.fi/kanerva-kuoro

Kevätkonsertti

Keväkonsertti 2013

Kevätkonsertti, Sampolan juhlasali 2013

Kevätkonsertti,  Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, järjestettiin 14.4. Sampolan juhlasalissa, johtajana Saija Siuko ja juontajana Jari Niemelä. Ohjelmisto noudatteli kuoron perinteitä ja yleisö viihtyi musiikista nauttien.

Omat solistit Arto Jylhä laulussa Soittajan rakkaus ja Heikki Mäenpää laulussa Krysanteemi antoivat lisävivahteen ohjelmistoon sooloillaan, kuin myös kuoronjohtaja Saija Siuko laulussa Lintu.

Säestyksestä vastasivat Karoliina Ahonen, flyygeli sekä Antti Huusari, haitari. Tenori Toivo Rautama tarttui välillä kitaraan ja altto Maija Matt puhalsi säveliä huilustaan laulun lisäksi.

Juonnossaan Jari Niemelä visioi jo kuoron tulevaa 70-vuotisjuhlaa vuonna 2015. Ennen sitä hetkeä kuorolla on tiedossa vielä lukuisia tapahtumia.

Seuraavaksi:

28.5. klo 13 Tammenlehväkeskus

5.6. klo 15   Pispan palvelukeskus

10.6. klo 18.30 puistokonsertti, Laikunlava

13.10. Syyslaulajaiset, Vanha kirjastotalo

Kanerva-kuoron ensiesiintyminen oli 4.3.1945 Nekalan kansakoulun eteishallissa, toimintaa on siis takanapäin jo lähes 70 vuotta. Kuoro koostuu musiikinharrastajista ja tavoitteenamme on tuottaa musiikillista iloa omien konserttien ja esiintymisien myötä. Nykyinen kuoronjohtaja Saija Siuko tuli ohjaksiin syksyllä 2011.