Aihearkisto: Tapahtumat

Tulevat ja menneet tapahtumat

Tulevia esiintymisiä

Kanerva-kuoroa pääsee kuulemaan seuraavan kerran keskiviikkona 18.5. Tahmelan huvilalla klo 18. Esiintyminen on osa Tampereen Puistokonserttien sarjaa.

Osallistumme myös Museoiden yöhön 21.5. Järjestämme kuorosimulaattorin Tallipihalla n. klo 18.30 ja 19.30. Tule mukaan kokeilemaan, miltä kuorolaulu tuntuu!

15.6. esiinnymme Minun ääneni -hankkeen yhteislaulajaisissa Laikunlavalla klo 16–17.30. Laulamme Mikko Alatalon taustakuorona kappaleissa Pieni rakkaus ja Viivy vielä hetki.

Tervetuloa tuleviin ulkoilmaesiintymisiimme! Vapaa pääsy.

Kanerva-kuoro Laikunlavalla 19.7.2021

Se on taas kesä ja ulkokonserttien aika! Kanerva-kuoro nousee Laikunlavalle maanantaina 19.7.2021 klo 18.30. Ohjelmassa on kaikille tuttuja meneviä kappaleita ja lyyrisiä kesätunnelmia. Kanerva-kuoroa johtaa Anna Arola.

Esiintyminen on osa Tampereen Puistokonserttisarjaa. Konserttimme jälkeen samalla paikalla on yhteislaulutilaisuus.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Kevätkonsertti

Keväkonsertti 2013

Kevätkonsertti, Sampolan juhlasali 2013

Kevätkonsertti,  Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, järjestettiin 14.4. Sampolan juhlasalissa, johtajana Saija Siuko ja juontajana Jari Niemelä. Ohjelmisto noudatteli kuoron perinteitä ja yleisö viihtyi musiikista nauttien.

Omat solistit Arto Jylhä laulussa Soittajan rakkaus ja Heikki Mäenpää laulussa Krysanteemi antoivat lisävivahteen ohjelmistoon sooloillaan, kuin myös kuoronjohtaja Saija Siuko laulussa Lintu.

Säestyksestä vastasivat Karoliina Ahonen, flyygeli sekä Antti Huusari, haitari. Tenori Toivo Rautama tarttui välillä kitaraan ja altto Maija Matt puhalsi säveliä huilustaan laulun lisäksi.

Juonnossaan Jari Niemelä visioi jo kuoron tulevaa 70-vuotisjuhlaa vuonna 2015. Ennen sitä hetkeä kuorolla on tiedossa vielä lukuisia tapahtumia.

Seuraavaksi:

28.5. klo 13 Tammenlehväkeskus

5.6. klo 15   Pispan palvelukeskus

10.6. klo 18.30 puistokonsertti, Laikunlava

13.10. Syyslaulajaiset, Vanha kirjastotalo

Kanerva-kuoron ensiesiintyminen oli 4.3.1945 Nekalan kansakoulun eteishallissa, toimintaa on siis takanapäin jo lähes 70 vuotta. Kuoro koostuu musiikinharrastajista ja tavoitteenamme on tuottaa musiikillista iloa omien konserttien ja esiintymisien myötä. Nykyinen kuoronjohtaja Saija Siuko tuli ohjaksiin syksyllä 2011.