Arkistot kuukauden mukaan: huhtikuu 2019

Metsä soikoon! -kevätkonsertti sunnuntaina 5.5. klo 14

Flyer Metsä soikoon! - Lauluja puista

Metsä soikoon! – Lauluja puista. Kanerva-kuoron kevätkonsertti 5.5.2019

Kanerva-kuoro esittää oodin puille: vakaille tammille, hennoille pihlajille, keväällä uuteen loistoon herääville koivuille ja kaukaisille kirsikkapuille. Lauluissa puilla on monta roolia. Joskus ne ovat vertauskuvia ihmisille, toisinaan koteja linnuille ja oraville. Usein ne ovat rakkauden ja elämän mykkiä todistajia, joilta pyydetään neuvoa ja joiden kaarnaan raaputetaan lemmentunnustuksia.

Kanerva-kuoro
Anna Arola, kuoronjohto
Juhana Mattila, piano
Joonas Ojajärvi, mandoliini
Maija Matt, huilu

Lisäksi: Väliaikabuffet

AIKA: sunnuntai 5.5.2019 klo 14.00
PAIKKA: Tyllin sali, Hallituskatu 30. Pääsisäänkäynti Aleksanterin kirkkopuiston puolelta. Esteetön sisäänkäynti ja paikoitus Hallituskadun puolelta.
LIPUT: 15 € ovelta
Ennakkoon: Kukkakauppa Tiina Rantala, Sammonkatu 8 – 10
Kukkapuoti, Kauppahalli

Tervetuloa!

Palkintona Kanerva-kuoro!

Kanerva-kuoro on palkintokuorona Aamulehden Moron järjestämässä äänestyksessä, jossa yleisö saa valita, minkä laulun he haluavat kuulla monesta kuorosta koostuvan suurkuoron esittämänä Kauppakeskus Ratinan Olympia-aukiolla Tampereen Sävelen ennakkotapahtumassa perjantaina 24.5. kello 18.30.

Laulua äänestäneiden kesken arvotaan viisi kuoroesitystä kesän juhliin. Palkintokuoroina toimivat Kanerva-kuoron lisäksi Teekkarikuoro, Miskantti, Dominutz ja Kamarikuoro Näsi.