Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2019

Koko elämän mittainen harrastus

Kanerva-kuoron basso Oiva Laitinen Aamulehden Harrasta ja luo -liitteessä

Jos pohdit vielä, mikä uusi harrastus kannattaisi aloittaa vuonna 2019, meillä on vastaus. Kanerva-kuoroon voivat tulla mukaan niin aloittelijat kuin konkaritkin, tärkeintä on halu laulaa, oppia ja viettää aikaa mukavassa porukassa.

Kanerva-kuoron basso Oiva Laitinen kertoo Aamulehden Harrasta ja luo -liitteessä 2.1.2019 omasta kuoroharrastuksestaan, joka on kulkenut hänen mukanaan koko elämän. ”[K]uoron yhteisöllinen puoli antaa todella paljon. Kuorolaulu pitää myös psyykkistä kuntoa yllä ja pitää muistin hereillä. Kuoroperheellä on minulle iso merkitys.”

Haastattelun lopuksi Oiva kutsuu kaikki mukaan: ”Harrastuksen aloittaminen on tehty helpoksi. Hyvät vetäjät madaltavat kynnystä, joten päätä, että nyt lähdet mukaan ja uskallat.”

Lue lisää harjoituksistamme Tule mukaan -sivulta. Nähdään pian!

Kovaa kasvua Kanerva-kuorossa

Neljä uutta kuorolaista pikkujouluissa 2018

Vuosi 2018 on ollut Kanerva-kuorolle komean kasvun aikaa. Kuoro on saanut näkyvyyttä mediassa ja parantanut taloudellista tilannettaan. Erityisen iloisia olemme kuitenkin siitä, että Kanerva-kuoro kiinnostaa harrastajia. Syyskaudella 2018 kuoroon on käynyt tutustumassa ainakin 14 uutta ihmistä (menimme jo laskuissa sekaisin), joista valtaosa on pysynyt kuorossamme.

Älä siis jää paitsi kivasta yhteisöstä ja harrastuksesta vaan tule mukaan! Lue lisää harjoituksistamme ja mukaantulosta Tule mukaan -sivulta.

Kiitos joulumyyjäisissä käyneille!

Kanerva-kuoro osallistui joulukuussa 2018 toista kertaa Aamulehden ja Tampere-talon perinteisiin joulumyyjäisiin. Tarjolla oli kuorolaisten aikaansaannoksia: muun muassa herkullisia leivonnaisia, hauskoja piparkakkukorvakoruja ja reheviä havukransseja.

Kanerva-kuoron havut ja herkut Aamulehden perinteisissä joulumyyjäisissä

Kiitos kaikille, jotka kävivät osastollamme hankkimassa joulumieltä ja tukemassa toimintaamme!