Koko elämän mittainen harrastus

Kanerva-kuoron basso Oiva Laitinen Aamulehden Harrasta ja luo -liitteessä

Jos pohdit vielä, mikä uusi harrastus kannattaisi aloittaa vuonna 2019, meillä on vastaus. Kanerva-kuoroon voivat tulla mukaan niin aloittelijat kuin konkaritkin, tärkeintä on halu laulaa, oppia ja viettää aikaa mukavassa porukassa.

Kanerva-kuoron basso Oiva Laitinen kertoo Aamulehden Harrasta ja luo -liitteessä 2.1.2019 omasta kuoroharrastuksestaan, joka on kulkenut hänen mukanaan koko elämän. ”[K]uoron yhteisöllinen puoli antaa todella paljon. Kuorolaulu pitää myös psyykkistä kuntoa yllä ja pitää muistin hereillä. Kuoroperheellä on minulle iso merkitys.”

Haastattelun lopuksi Oiva kutsuu kaikki mukaan: ”Harrastuksen aloittaminen on tehty helpoksi. Hyvät vetäjät madaltavat kynnystä, joten päätä, että nyt lähdet mukaan ja uskallat.”

Lue lisää harjoituksistamme Tule mukaan -sivulta. Nähdään pian!

Vastaa