Kevätkonsertti

Keväkonsertti 2013

Kevätkonsertti, Sampolan juhlasali 2013

Kevätkonsertti,  Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, järjestettiin 14.4. Sampolan juhlasalissa, johtajana Saija Siuko ja juontajana Jari Niemelä. Ohjelmisto noudatteli kuoron perinteitä ja yleisö viihtyi musiikista nauttien.

Omat solistit Arto Jylhä laulussa Soittajan rakkaus ja Heikki Mäenpää laulussa Krysanteemi antoivat lisävivahteen ohjelmistoon sooloillaan, kuin myös kuoronjohtaja Saija Siuko laulussa Lintu.

Säestyksestä vastasivat Karoliina Ahonen, flyygeli sekä Antti Huusari, haitari. Tenori Toivo Rautama tarttui välillä kitaraan ja altto Maija Matt puhalsi säveliä huilustaan laulun lisäksi.

Juonnossaan Jari Niemelä visioi jo kuoron tulevaa 70-vuotisjuhlaa vuonna 2015. Ennen sitä hetkeä kuorolla on tiedossa vielä lukuisia tapahtumia.

Seuraavaksi:

28.5. klo 13 Tammenlehväkeskus

5.6. klo 15   Pispan palvelukeskus

10.6. klo 18.30 puistokonsertti, Laikunlava

13.10. Syyslaulajaiset, Vanha kirjastotalo

Kanerva-kuoron ensiesiintyminen oli 4.3.1945 Nekalan kansakoulun eteishallissa, toimintaa on siis takanapäin jo lähes 70 vuotta. Kuoro koostuu musiikinharrastajista ja tavoitteenamme on tuottaa musiikillista iloa omien konserttien ja esiintymisien myötä. Nykyinen kuoronjohtaja Saija Siuko tuli ohjaksiin syksyllä 2011.

Vastaa