Joulukuun juhlatunnelmia

Joulukuussa juhlitaan tavallista enemmän myös Kanerva-kuorossa. Joulunodotuksen aloitti kuoron osalta videon tekeminen Pirkanmaan Kuorokeskuksen ja Tampereen Kulttuuripääkaupunkihaun yhteiseen Kuorojen joulukalenteriin. Kanerva-kuoron ystävä ja alan ammattilainen Mikko Silvennoinen kuvasi ja leikkasi videon. Kanerva-kuoron video julkaistaan lauantaina 14.12.2019 ja se on silloin nähtävillä ainakin Kulttuuripääkaupunkihaun Facebookissa, josta se myös jaetaan Kanerva-kuoron Facebookiin.

Mikko Silvennoinen kuvaamassa Kanerva-kuoron joulukalenterivideota

Joulukuussa Kanerva-kuoro on myös esiintynyt kahdesti: ensin 3.12. Tammelakeskuksessa teemalla Lauluja Suomelle ja joululle sekä Tammenlehväkeskuksen itsenäisyysjuhlassa itsenäisyyspäivänä 6.12. Vaikuttavassa tilaisuudessa kuultiin muun muassa Esko Raipian puheenvuoro teatterin tärkeydestä ja apulaispormestari Aleksi Jäntin tuoma kaupungin tervehdys. Kanerva-kuoro esitti muun muassa Finlandia-hymnin.

Kanervakuorolaiset ja yleisö laulavat jouluisia yhteislauluja

Vastaa