Ennennäkemätön Kuorosimulaattori Tapahtumien yössä

Kanerva-kuoro osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tapahtumien yöhön ja ensiesiintyminen tehdään saman tien tyylillä. Silloin nimittäin esitellään ensi kerran kuoron itsensä ideoima ja luoma Kuorosimulaattori.

Kanerva-kuoron Kuorosimulaattori Teatterikesän ohjelmalehtisessä

Kuorosimulaattorissa yksittäinen henkilö tai pieni ryhmä pääsee kokeilemaan kuorolaulua yhdessä Kanerva-kuoron aitojen tenorien, bassojen, alttojen ja sopraanojen kanssa. Simulaattorissa kuka tahansa laulutaustasta riippumatta voi kokeilla sekä melodian että melodiaa tukevan niin kutsutun stemman laulamista. Kynnys on matala: laulukokemusta tai nuotinlukutaitoa ei tarvita.

Toistaiseksi Kuorosimulaattoria on testannut maailmankaikeudessa yksi ainoa ihminen, Sari Itäluoma. ”Tuntuu kuin olisi ollut sisällä kuorossa”, Sari kommentoi ja myönsi, että testi herätti laulua harrastamattomassa ihmisessä kiinnostuksen siemenen kuorolaulua kohtaan.

Tervetuloa testaamaan!

Kuorosimulaattori Tapahtumien yössä:
9.8.2018 klo 12.00 – 13.30 Koskikeskuksen Keskusaukiolla
9.8.2018 klo 18.00 – 19.30 Tampellan Kelloportin alla (noin Kelloportinkatu 1:n kohdalla lähellä Vapriikkia)

Vastaa