Kuorosimulaattori viihdytti Tapahtumien yössä

Kanerva-kuoron itse keksimä ennennäkemätön Kuorosimulaattori oli käytössä ensimmäisen kerran Tampereen Tapahtumien yössä 2018. Kuorosimulaattori oli toiminnassa päivällä Koskikeskuksen keskusaukiolla ja illalla Tampellan Kelloportin alla.

Kanerva-kuoron Kuorosimulaattori Tapahtumien Yössä 2018

Kanervakuorolaisia ja Kuorosimulaattorin testaajia

Noin vartin mittaisessa simulaatiossa pieni ryhmä ihmisiä kerrallaan pääsi testaamaan laulamista yhdessä Kanerva-kuoron aitojen bassojen, tenorien, alttojen ja sopraanojen kanssa. Mitään aiempaa kuorokokemusta tai muita taitoja ei osallistumiseen tarvittu.

Kuorosimulaattori toimi loistavasti. Kelloportin alla väkeä oli välillä hieman liikaakin, mutta suurimmaksi osaksi testaajamäärä oli juuri sopiva. Niin kuorolaisilla kuin testaajillakin oli oikein mukavaa.

Vastaa